VALOKUITUPROJEKTIN ALOITUS

VALOKUITUPROJEKTIN ALOITUS

Pueblo Girasol 5.1.2019 /Rauno Järvinen

 

VALOKUITUPROJEKTIN  ALOITUS

Syyskokouksen päätöksen mukaan taloyhteisö hankkii kevään 2019 aikana valokuituyhteyden kaikkiin taloyhteisön kiinteistöihin.

Projektin toimittajana on Avatel –yhtiö, jonka kanssa on tehty 2 vuoden sopimus,  jona aikana 100 MB valokuituyhteys toimii kaikissa kiinteistöissä niin, että kiinteistöltä ei peritä erillistä kuukausiveloitusta, vaan yhteyden kustannus sisältyy normaaliin vuosivastikkeeseen. Suuremmasta nopeudesta kiinteistö voi sopia erikseen Avatelin kanssa, jolloin kiinteistön maksettavaksi tulee ainoastaan  suuremman nopeuden lisäkustannus.

Projektin suunnittelu on jo käynnistynyt ja varsinainen aloitus tapahtuu tammikuun aikana ensimmäisenä työnä intranet-verkon keskuslaitteiston asentaminen taloyhteisön tiloihin. Projektin valmistuttua kaikki  uudet intenet-yhteydet taloyhteisöön on liitettävä taloyhteisön keskukseen ja niihin on oltava taloyhteisön lupa.

Ensimmäiset asennukset asuntoihin alkavat  helmikuun 2019 aikana.

Asunnon omistajia/haltijoita pyydetään varmistamaan, että isännöitsijätoimistolla on ajan tasalla oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jotta asentajan pääsystä asuntoon voidaan etukäteen sopia.

Isännöitsijätoimistolle voi lähettää asunnosta vastaavan (avaimen haltijan) sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sähköpostitse osoitteeseen:   hjt@cantareroabogados.com.  Asian voi hoitaa myös pistäytymällä isännöitsijän tunnilla torstaina klo 10.15-11.15.                      .

Jos asunnon avaimesta on yksi kappale jätetty taloyhteisön kassakaappiin, voi myös lähettää isännöitsijäle valtuutuksen päästää asentaja asuntoon asennustyötä varten.

Mikäli asunnossa ei  ole omistaja/haltija paikalla, asentajan seurana on aina taloyhteisön järjestämä valvoja.

Mikäli sisäänpääsy projektin kestäessä on mahdotonta, jää valokuituyhteys perille asti  asentamatta. Sen saattaminen loppuun asti jälkeenpäin  edellyttää, että kiinteistön omistaja sitä pyytää ja siitä voi aiheutua myös lisäkustannuksia kiinteistölle.

Projektiryhmän taholta otetaan yhteyttä kaikkiin asuntoihin, jotta voidaan laatia asentajille listat asunnoista, joihin kullakin työviikolla voi mennä asennuksen tekemään.

Varmistakaa siis, että asuntojen yhteystiedot ovat ajan tasalla. Teihin otetaan yhteyttä lähiviikkoina asennustöiden aloittamiseksi.

Lisätietoja projektista antavat Rauno Järvinen (rauno.jarvinen@outlook.com) ja  Åke Sköld (ake@ytec.se).

Avatel –yhtiön puolesta informaatiota antaa Yavor Ivkov (yivkov@avatel.es).

Avatel –yhtiöllä on myös Fuengirolassa toimisto osoitteessa Avenida de Los Boliches 29.