VALOKUITUASENNUKSET

VALOKUITUASENNUKSET

AVATEL-yhtiön teknikot asentavat parhaillaan valokuituyhteyksiä asuntoihin. Työt etenevät viikonloppuna 22.-23.2. ainakin E- ja ehkä myös F-blokkeihin. Lauantainakin ovat miehet töissä.
Valokuitu-internet 100 MB päätettiin yleiskokouksessa hankkia taloyhteisön kaikkiin asuntoihin sisältyen vuosibudjettiin eikä siitä aiheudu mitään kuukausiveloitusta asunnon omistajalle, vaan kustannus sisältyy vuosivastikkeeseen. Nettiyhteys sisältäen muutaman Suomen TV-kanavan on heti käytössä asunnossa asuville.
Varmistakaa, että asuntoon pääsee lähipäivinä. Jos ketään ei asu asunnossa, järjestäkää avain joko Hannu Karttuselle H4 tai Raimo Röytälle G18. Jos avain on taloyhtiön kassakaapissa, vahvistakaa, että sillä saa mennä asuntoon lähettämällä sähköpostia rauno.jarvinen@outlook.com tai puh. +358-400844702.
Jos asennusryhmä ei viimeistään ensi viikon aikana pääse asuntoon, se jää vaille internetiä ja jälkiasennuksista saattaa koitua omistajalle kuluja.