AVATEL-intranet projekti valmistunut

AVATEL-intranet projekti valmistunut

AVATEL-intranet projekti on valmistunut

Taloyhtiö osti AVATEL-operaattorilta vuosi sitten omaksi tulevan Intranet-verkon, jonka piirissä ovat kaikki yhteisön 144 kiinteistöä. Projektiin kuuluu 100 Megan nopeuden tarjoava wlan-router jokaisessa asunnossa ja saman routerin kautta tulevat noin 500 TV-kanavaa, kun router on liitetty televisoon.

Vanha antennijärjestelmään perustunut TV-keskuslaitteisto on poistettu käytöstä, koska sen ylläpitokustannukset olivat kasvamassa liian suuriksi eikä kaikkia tarvittavia osia enää ollut löydettävissä.

Suomen TV-kanavista TV:n kanavahaku löytää TV1- ja TV4-kanavat.
Oma intranet-verkko on vanhoissa taloissa harvinainen ja rakentamisen mahdollisti se, että valokuitu voitiin lähes kaikkialla tuoda huoneistoon TV-antennirasian kautta.

Omalla keskuskabinetilla ja kuidutuksella varmistamme myös sen, että voimme jatkossa pyytää tarjouksia muiltakin toimittajilta kuin Avatelilta ja liittyminen toimistossa olevaan keskuslaitteistoon käy nopeasti ja ilman lisäkustannuksia.

Taloyhteisö maksaa maaliskuusta 2019 alkaen kahden vuoden määräajan kaikkien liittymien kk-maksut, jonka jälkeen pienellä kertalisämaksulla sinetöidään järjestelmän täysi omistusoikeus. Tänä aikana omistajilta ei peritä internetistä maksuja, vaan ne sisältyvät vastikkeeseen. Kahden vuoden jälkeen tilannetta tarkastellaan uudelleen. On kuitekin oletettavaa, että edullisin vaihtoehto on jatkaa taloyhteisön tilaamaa kaikkien asuntojen palvelusopimusta.

AVATELIN Tarjoamat nopeudet ja hinnat:
100 MB 18,15 euroa/Liittymä, perustoimitus kaikkiin asuntoihin
300 MB 22,99 euroa/Liittymä
500 MB 35,09 euroa/ Liittymä

Kaksi suurempaa nopeutta huoneisto voi tilata käymällä AVATELIN toimistolla avaamassa asiakastilin, jolloin häneltä ryhdytään laskuttamaan ainoastaan erotus, joka suuremmasta nopeudesta laskutetaan. 300 MB maksaa siten nyt vain 4,84 euroa/kk.

Kiinteän lankapuhelimen kustannus (jos huoneistoon se tilataan) on 1 c/min EU:n kiinteisiin lankapuhelimiin ja 6 c/min EU:n kännyköihin.
Muita AVATELin palveluja voit tiedustella puhelinnumerosta 910 800 910.
Avatelin toimisto, jossa puhutaan englantia, sijaitsee Fuengirolassa osoitteessa Av. de Los Boliches 56, 29640 Fuengirola.

Kannattaa käydä hakemassa esite ja viimeisimmät tiedot Avatelin tarjonnasta, mm. maksullisista TV-kanavista.

Huomaa, että soittamalla em. numeroon saat myös teknistä apua, jos sinulla on pulmia netin tai TV-kanavien kanssa. Yleisin TV-kanaviin liittyvä pulma on ollut se, että silloin tällöin TV:n kanavahaku pitää suorittaa uudelleen.

29.11.2019