Ajankohtaista

Ajankohtaista

Uncategorized @fi

Ilmalämpöpumpun kondenssivesien ohjaus!!

Girasolissa on juuri tehty mittava julkisivuremontti. On erittäin tärkeää ja asunnon omistajan vastuulla ohjata ilmalämpöpumppujen kondenssivedet oikein. Vesiä EI SAA OHJATA KUKKA-ALTAISIIN, koska rakenteet murtuvat ja aiheuttavat asuntoihin kosteusvaurioita. Mikäli vesien ohjausta ei ole tehty asianmukaisesti, vakuutusyhtiö ei korvaa syntyneitä vahinkoja. Huolehdittehan, että myös vuokralaiset hoitavat kondenssivesien tyhjennykset.

Ajankohtaista

Allasvalvoja

Uimavalvoja on palkattu 10. syyskuuta saakka, ollen altaalla ruuhkaisempaan ilta-aikaan. Jatkossa valvoja on paikalla kesäkuukausina. Mukavia uintihetkiä!

Ajankohtaista

Julkisivuremontti etenee

G osan julkisivuremontti on nyt valmistunut. Hallitus katselmoi ennen seuraavan blokin etenemistä myös kilpailevan tarjouksen, joka oli merkittävästi kalliimpi.  Näin ollen tehtiin yksimielinen päätös jatkaa nykyisen urakoitsijan kanssa, jonka työn jälki on ollut kaikin puolin hyvää ja kustannukset saadaan pysymään sovitussa eli katetaan ylimääräisellä vuosivastikkeella. Seuraavaksi remontti etenee F -taloon ja sieltä A, B, C ja D -taloihin. H talo tehdään telineiden siirtymäaikoina. Tarkemmasta aikataulusta ilmoitetaan heti, kun se on tiedossa.